• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocatenkantoor Enschede

Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, denk dan aan Prascevic Advocatenkantoor. We hebben de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij zijn een advocatenkantoor dat op een beperkt aantal rechtsgebieden actief is. Door die afbakening kan gespecialiseerde dienstverlening op het hoogste niveau worden gegeven. Die garantie heeft u bij Prascevic Advocatenkantoor. Wij zijn gespecialiseerd in verbintenissenrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, horecarecht, vastgoed en huurrecht. Voor andere rechtsgebieden is het advocatenkantoor samenwerkingsverbanden aangegaan met andere (gespecialiseerde) kantoren en adviseurs. Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, dan kunt u Prascevic Advocatenkantoor in overweging nemen.

Neem nu contact met ons op

Advocatenkantoor Enschede

Nauwgezette en accurate aanpak
We willen u met onze juridische expertise en dienstverlening zo goed mogelijk bijstaan. Dat is ons primaire doel. We zijn perfectionistisch, letten op alle details. Met onze accurate en nauwgezette aanpak maken we het verschil. Daarbij mijden we gezwollen taalgebruik. We vertellen begrijpelijk wat er speelt en welke juridische opties u heeft. Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, dan kunt u terecht bij Prascevic Advocatenkantoor.

Kwalitatief goed en gespecialiseerd juridisch advies Prascevic Advocatenkantoor
Prascevic Advocatenkantoor levert kwalitatief goede en gespecialiseerde dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Wij vinden dat het belang van onze cliënten altijd centraal dient te staan bij het verlenen van juridisch advies. Wij vertalen die houding ook naar de praktijk. Dat klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar we hebben gemerkt dat veel advocaten niet op die manier denken en opereren.

Juridisch advies Prascevic Advocatenkantoor gericht op belangen van cliënt
Daarop zijn we regelmatig gestuit. De aanpak van veel advocaten is te weinig gericht op de belangen van de cliënt. Wij denken wat dat betreft fundamenteel anders. Bij ons advocatenkantoor staat u voorop. We verplaatsen ons in uw specifieke situatie en geven op basis daarvan het best denkbare juridisch advies. Als u een advocatenkantoorin Enschede zoekt, ga dan naar Prascevic Advocatenkantoor.

Prascevic Advocatenkantoor: advocatenkantoor in Enschede met benodigde kennis in huis
Het kantoor heeft de specialistische kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden en u als advocaat te kunnen bijstaan. Het is ons doel op termijn uit te groeien tot het meest slagvaardige en kwalitatieve advocatenkantoor van de regio. Daar investeren we in en werken we aan. Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, dan bent u bij Prascevic Advocatenkantoor aan het juiste adres.

Deskundigheid en betrokkenheid sleutelbegrippen voor Prascevic
Wij doen er alles aan om onze cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen bijstaan. Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. Prascevic Advocatenkantoor staat garant voor absolute deskundigheid en een betrokken, klantgerichte werkwijze. Daar maken we werk van. Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Enschede: Prascevic Advocatenkantoor
Iedere zaak wordt met dezelfde gedrevenheid en hetzelfde plichtsbesef benaderd. Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over ons:

Als u een advocatenkantoor in Enschede zoekt, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.