• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocatenkantoor Almelo

Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. We hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarbij richten we ons primair op de cliënt. Wij gaan met uw zaak aan de slag. Wij zijn actief op een beperkt aantal rechtsterreinen. Behalve huurrecht zijn we gespecialiseerd in onder meer horecarecht, insolventierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Het belang van de cliënt dient te allen tijde centraal te staan. Dat telt voor ons zwaar. Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan moet u bij Prascevic Advocatenkantoor zijn.

Neem nu contact met ons op

Advocatenkantoor Almelo

Juridisch advies advocatenkantoren: weerbarstige praktijk
Een betrokken houding en aanpak zou gemeengoed moeten zijn onder advocaten, de praktijk wijst evenwel uit dat die vlieger lang niet altijd opgaat. Daar zijn legio voorbeelden van. Een grote groep advocaten kan zich slecht verplaatsen in waar de behoefte van de cliënt ligt en wat de beste aanpak is voor die cliënt. Door de unieke achtergrond en ervaring waarover wij beschikken kan Prascevic Advocatenkantoor dat wel bij de behandeling van een zaak. Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Almelo: Prascevic Advocatenkantoor hanteert aantrekkelijke uurtarieven
De beperkte omvang van het kantoor maakt bovendien mogelijk dat aantrekkelijke uurtarieven kunnen worden gehanteerd. Deze mix van eigenschappen heeft van Prascevic Advocatenkantoor een aantrekkelijk alternatief gemaakt voor de grote(re) kantoren in de regio. Als u een goed advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan kunt u zich wenden tot Prascevic Advocatenkantoor. We staan MKB-bedrijven, grote bedrijven en particulieren bij.

Bij Prascevic Advocatenkantoor verzekerd van juridisch advies dat is toegespitst op specifieke situatie cliënt
Bij Prascevic Advocatenkantoor bent u altijd verzekerd van juridisch advies dat op uw specifieke situatie is toegespitst. Wij staan voor u klaar. Met de uitstraling van ons advocatenkantoor en onze toegankelijke en betrokken manier van werken willen we de cliënt tegemoetkomen. We zijn laagdrempelig en leggen alles in begrijpelijke taal uit. Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan bent u bij Prascevic Advocatenkantoor aan het juiste adres. Prascevic Advocatenkantoor is gedegen en gedreven. Wij zijn deskundig, ambitieus en thuis in de branche. Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor. We willen op termijn uitgroeien tot meest slagvaardige en kwalitatieve advocatenkantoor uit de regio. Daar mikken we op en streven we naar. Wij nemen slechts met de hoogste standaard genoegen. Bij ons heeft u een zekerheid: u krijgt juridisch advies tegen aantrekkelijke tarieven. Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan kunt u terecht bij Prascevic Advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Almelo: expertise Prascevic Advocatenkantoor
Prascevic Advocatenkantoor is een hoogwaardig en servicegericht advocatenkantoor. Wij maken het verschil door onze expertise en onze doelgerichte aanpak. Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, dan kunt u afkoersen op Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over ons:

Als u een advocatenkantoor in Almelo zoekt, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.