• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocaat vastgoed

Als u een advocaat zoekt voor vastgoed, dan kunt u zich wenden tot Prascevic Advocatenkantoor. Wij zijn perfectionistisch en slagvaardig. Prascevic Advocatenkantoor strijdt voor een optimale juridische uitkomst. Die toewijding is een van de belangrijkste bouwstenen waarop het advocatenkantoor rust. Wij maken werk van uw zaak. Prascevic Advocatenkantoor heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van commercieel vastgoed. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Als advocatenkantoor dat zich onder andere richt op vastgoed hebben we een naam opgebouwd. Ook op andere rechtsterreinen zijn we actief. We vinden dat het onze primaire taak als advocaat is om u als cliënt op een betrokken wijze bij te staan. Dat klinkt wellicht logisch, in de praktijk hebben we ondervonden dat het lang niet altijd op die manier in zijn werk gaat. Met de rechtshulp die we bieden hebben we een eigen plek ingenomen in de branche. We doen er alles aan om u tegemoet te kunnen komen. Als u een advocaat zoekt voor een vastgoed zaak, dan kunt u terecht bij Prascevic Advocatenkantoor.

Neem nu contact met ons op

Advocaat vastgoed

Persoonlijke en deskundige aanpak advocatenkantoor Prascevic
Met onze persoonlijke en deskundige aanpak maken we het verschil. Advocaten moeten hun cliënten het best denkbare juridische advies geven, daarbij niet gehinderd door andere belangen. Daar draait het om. Wij staan daar borg voor. Zowel in particulier vastgoed als ook bedrijfsvastgoed zijn wij thuis. Onze cliënten variëren van (kleine) vastgoed eigenaren tot institutionele vastgoed beleggers. Prascevic Advocatenkantoor heeft de kennis en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Advocatenkantoor Prascevic altijd op hoogte van laatste juridische ontwikkelingen
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen. Als u een goede advocaat zoekt voor een vastgoed zaak, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor. Wij staan garant voor absolute deskundigheid en een sterk servicegerichte werkwijze. Zo hoort een advocaat zich op te stellen, vinden wij. Het leveren van praktische en doelgerichte bijstand staat voor ons voorop. Wij gaan voor een tevreden cliënt. Dat is voor ons de essentie, daar zetten we ons voor in. Als u een goede advocaat zoekt voor vastgoed, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor.

Prascevic Advocatenkantoor staat borg voor vakkennis en klantgerichte aanpak
Door zijn specifieke ervaring in deze branche, kan Prascevic Advocatenkantoor zich goed verplaatsen in uw specifieke behoeften. Met onze juridische capaciteiten en onze klantgerichte aanpak maken we het verschil. Als u een goede advocaat zoekt voor een vastgoed zaak, denk dan aan Prascevic Advocatenkantoor. We staan voor u klaar. Door de beperkte omvang van het kantoor kunnen we aantrekkelijke uurtarieven hanteren. Als u een advocaat voor vastgoed zoekt, ga dan voor Prascevic Advocatenkantoor.

Advocaat vastgoed: Prascevic Advocatenkantoor
Wij maken uw verwachtingen waar. Als u een goede advocaat zoekt voor een vastgoed zaak, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over ons:

Als u een goede advocaat zoekt voor vastgoed, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.