• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocaat overname

Als u een advocaat zoekt in geval van een overname van een bedrijf, dan kunt u uitwijken naar Prascevic Advocatenkantoor. We hebben de expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij hebben als advocatenkantoor jarenlange kennis en ervaring op het gebied van overnames van ondernemingen. Nuchter, praktisch, doortastend en resultaatgericht, dat zijn kernbegrippen voor ons. We vinden dat een advocaat te allen tijde de belangen van de cliënt moet dienen. Daar handelen we naar. Het klinkt als een normale gang van zaken, maar de praktijk leert dat de opvattingen op dat punt sterk verschillen. Wij staan voor onze werkwijze. Het is onze ambitie uit te groeien tot het meest slagvaardige en effectieve advocatenkantoor van de regio. Als u een advocaat zoekt in geval van een overname, dan kunt u Prascevic Advocatenkantoor in overweging nemen.

Neem nu contact met ons op

Advocaat

Prascevic specialist op gebied van onder meer overnames, huurrecht en contractenrecht
Behalve als het gaat om overnames kunt u ons onder meer inschakelen voor zaken op het gebied van huurrecht, horecarecht, insolventierecht, contractenrecht en vastgoed. Om cliënten goed te kunnen bijstaan, dient het specifieke belang van de cliënt centraal te staan voor een advocaat. Daar richten we ons op. We investeren niet alleen in onze juridische kennis, ook waar het aankomt op dienstverlening willen we ons blijven ontwikkelen. Met onze klantgerichte aanpak willen we onze cliënten tegemoetkomen. Loze beloftes zijn ons vreemd, we maken waar wat we zeggen. Daarbij vertellen we u in begrijpelijke taal wat er speelt en wat uw juridische opties zijn. Gezwollen taalgebruik laten we achterwege. We zijn een advocatenkantoor dat staat voor duidelijkheid en no-nonsense.

Prascevic Advocatenkantoor gaat voor juridisch gezien best denkbare resultaat
Wij staan te allen tijde voor u klaar. Als u een advocaat zoekt in geval van een overname van een onderneming, dan kunt u terecht bij Prascevic Advocatenkantoor. Wij nemen slechts met het juridisch gezien best denkbare resultaat genoegen. Prascevic Advocatenkantoor kent de markt en de partijen en daar doet u uw voordeel mee. Als u een goede advocaat zoekt in geval van een overname, denk dan aan Prascevic Advocatenkantoor. Prascevic Advocatenkantoor levert topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven. Tot de klanten behoren MKB-bedrijven, grote ondernemingen en particulieren. Als u een advocaat zoekt in geval van een overname, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Het is onze ambitie om uit te groeien tot het meest slagvaardige en effectieve kantoor in de regio. Als u een advocaat zoekt in geval van een overname, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor.

Advocaat overname: Prascevic Advocatenkantoor
Prascevic Advocatenkantoor staat pal voor zijn cliënten. Dat is ons handelsmerk. Als u een advocaat zoekt in geval van een overname, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over ons:

Als u een advocaat zoekt in geval van een overname, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.