• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocaat horeca

Als u de beste advocaat voor horeca aangelegenheden zoekt, dan kunt u zich wenden tot Prascevic Advocatenkantoor. Onze uitvoerige kennis en expertise staan tot uw beschikking. Horeca is een vak apart en voor de meeste advocaten een erg lastig vakgebied. Binnen de horeca komen verschillende rechtsgebieden samen en dit leidt vaak tot bijzondere uitdagingen. Denk aan geschillen over brouwerijcontracten, gemeentelijke (horeca)wetgeving, kwesties met betrekking tot horeca vastgoed, overname van horeca-exploitaties, etc. Om ondernemers hier optimaal in bij te kunnen staan, is jarenlange praktijkervaring en specialisatie in de horeca vereist. In Nederland beschikken slechts enkele advocaten over deze expertise. Prascevic Advocatenkantoor is een kantoor dat over deze expertise in de horeca beschikt en bovendien zeer concurrerende tarieven hanteert. Als u een goede advocaat zoekt voor horeca aangelegenheden, dan is Prascevic Advocatenkantoor uw aangewezen partner. We staan garant voor hoogwaardige bijstand. Prascevic Advocatenkantoor is actief op verschillende rechtsterreinen, zoals onder andere ondernemingsrecht, vastgoed, insolventierecht, huurrecht en horecarecht. Wij zijn een  specialist die aantrekkelijke tarieven hanteert. Als u de beste advocaat zoekt voor horeca aangelegenheden, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor.

Neem nu contact met ons op

Advocaat horeca

Prascevic Advocatenkantoor is thuis in de horeca. Wij beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot deze branche. Als u een goede advocaat zoekt voor horeca aangelegenheden, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. Het is onze ambitie uit te groeien tot het meest slagvaardige en effectieve advocatenkantoor voor horeca ondernemers. Daar gaan we voor. Als u een advocaat zoekt voor horeca aangelegenheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advocaat horeca:  Prascevic Advocatenkantoor

Wij nemen slechts met het door u gewenste resultaat genoegen. Als u een advocaat zoekt voor horeca aangelegenheden, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over:

Als u een advocaat zoekt voor horeca aangelegenheden, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.