• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocaat Hengelo

Als u een goede advocaat in Hengelo zoekt, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor. Wij staan voor u klaar. Prascevic Advocatenkantoor is een betrouwbare en gedegen partner. Van een advocaat mag u verwachten dat hij zich volledig inzet om de belangen van zijn cliënt te verdedigen. Dat is zijn voornaamste doel. Wij erkennen dat en handelen daarnaar. Dat is onze instelling. Wij zijn een advocatenkantoor dat uw belang nadrukkelijk voorop stelt. Dat klinkt als een open deur, maar om ons heen hebben we gezien dat het niet altijd zo uitpakt. Daar zijn legio voorbeelden van. Wij willen met onze benadering een tegenwicht bieden. Prascevic Adcocatenkantoor neemt dan ook enkel met de hoogste standaard genoegen. Dat is ons handelsmerk. Als u een advocaat in Hengelo zoekt, dan kunt u zich richten tot Prascevic Advocatenkantoor.

Neem nu contact met ons op

Advocaat Hengelo

Kennis en expertise Prascevic Advocatenkantoor staan tot uw beschikking
We hebben de specialistische knowhow om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We gaan voor onze cliënten aan de slag. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. We zijn een dienstbaar advocatenkantoor. Dat zult u niet alleen in de theorie, maar ook in de praktijk vertaald zien. We maken waar wat we zeggen, dat doen we steeds opnieuw. Prascevic Advocatenkantoor haalt alles uit de kast om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan. Dat is van wezenlijk belang voor een advocaat, althans, naar onze mening. Die toewijding houden we onder alle omstandigheden overeind. Als u een advocaat in Hengelo zoekt, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor.

Specialisaties advocatenkantoor en samenwerking met gekwalificeerde partners
Prascevic is een perfectionistisch advocatenkantoor. We letten op alle details. Als u een advocaat in Hengelo zoekt, dan kunt u zich wenden tot Prascevic Advocatenkantoor. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in ondernemingsrecht, insolventierecht, verbintenissenrecht, vastgoed, huurrecht en horecarecht. Voor vraagstukken die betrekking hebben op andere rechtsgebieden werken wij samen met verschillende sterke en gekwalificeerde partners. Als u een advocaat in Hengelo zoekt, dan bent u bij Prascevic Advocatenkantoor aan het juiste adres. Wij zijn een jong kantoor. Het is onze ambitie uit te groeien tot het meest slagvaardige en effectieve advocatenkantoor in de regio. Daar werken we aan en zetten we ons voor in. Onze inspanningen zijn erop gericht u op deskundige en betrokken wijze juridische bijstand te kunnen verlenen. Ziedaar onze doelstelling. Als u een advocaat in Hengelo zoekt, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. Wij zijn thuis in veel verschillende branches. Als u een goede advocaat zoekt in Hengelo, dan kunt u uitwijken naar Prascevic Advocatenkantoor.

Advocaat Hengelo: Prascevic Advocatenkantoor garantie voor kwaliteit
Wij gaan slagvaardig te werk voor onze cliënten. Voor minder doen we het niet. Als u een advocaat in Hengelo zoekt, dan kunt u bouwen op Prascevic Advocatenkantoor. Meer over ons:

Als u een advocaat zoekt in Hengelo, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.