• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocaat Enschede

Als u een goede advocaat in Enschede zoekt kunt u terecht bij Prascevic Advocatenkantoor. Het kantoor staat bekend om zijn specialisaties en kennis van de markt. Dat is essentieel voor een goede dienstverlening van advocaten in Enschede, vinden wij. Ook ondernemerschap en persoonlijke betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons advocatenkantoor. Wij hebben een dienstbare instelling en staan u graag met onze kennis en expertise terzijde. Het is onze ambitie uit te groeien tot het meest slagvaardige en kwalitatieve advocatenkantoor in de regio. Daar werken we aan en investeren we in.

Neem nu contact met ons op

Advocaat Enschede

Advocatenkantoor Prascevic verplaatst zich in zijn cliënten
Essentieel voor een advocaat is dat hij zich verplaatst in de cliënt. Dat doen wij. Uw belang en uw belang alleen staat voor ons centraal. Daar passen wij onze werkwijze op aan. We doen daar geen concessies in. Een advocatenkantoor als het onze moet te allen tijde het belang van de cliënt voor ogen hebben. Dat klinkt als een vanzelfsprekendheid, in de praktijk hebben wij gemerkt dat het niet altijd zo werkt. Van Prascevic Advocatenkantoor kunt u die instelling wel verwachten. Daar staan we voor. We komen u tegemoet. Als u een advocaat in Enschede zoekt, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Prascevic richt zich op verschillende rechtsgebieden
Prascevic Advocatenkantoor richt zich onder meer op ondernemingsrecht, contractenrecht, insolventierecht en horecarecht. Om u ook op andere rechtsgebieden te kunnen bijstaan werkt Prascevic Advocatenkantoor samen met andere gespecialiseerde kantoren en adviseurs. Zodoende bent u bij ons verzekerd van de beste juridische bijstand. Wij nemen slechts met de hoogste standaard genoegen. We zorgen ervoor dat u de hoogstaande kwaliteit krijgt waarop u mag rekenen.

Prascevic: dienstbaar voor MKB-bedrijven, grote ondernemingen en particulieren
Tot de cliënten behoren niet alleen MKB-bedrijven, maar ook grote ondernemingen en particulieren. Als u een goede advocaat in Enschede zoekt, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Met onze nuchtere, praktische en efficiënte manier van werken maken we het verschil. Daarbij zijn we toegankelijk en transparant. We geven u in normale taal juridisch advies en vertellen u welke opties u heeft. Als u een goede advocaat zoekt in Enschede, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor. Onze toewijding is groot. Wij hebben alles in huis om u optimale kwaliteit en service te kunnen bieden. Als u een advocaat in Enschede zoekt, denk dan aan Prascevic Advocatenkantoor. Wij luisteren naar u. Persoonlijke betrokkenheid en ondernemerschap zijn voor ons sleutelbegrippen. Als u een advocaat in Enschede zoekt, dan kunt u uitwijken naar Prascevic Advocatenkantoor.

Advocaat in Enschede: Prascevic Advocatenkantoor
Wij doen er alles aan om de cliënten met hoogwaardige juridische dienstverlening te kunnen bijstaan. Als u een advocaat in Enschede zoekt, dan kunt u afkoersen op Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over ons:

Als u een advocaat zoekt in Enschede, of als u meer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.