• Afnamebeding: een onredelijk bezwarende algemene voorwaarde of kernbeding?
  lees verder →
 • Huurrecht en horeca (Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte)
  lees verder →
 • Intentieovereenkomst of toch een bindende huurovereenkomst?
  lees verder →
 • Gerechtvaardigd beroep op dwaling bij verwaarlozen van onderzoeksplicht?
  lees verder →
 • Wanneer is een particuliere borgtocht voor bedrijfsmatige huur rechtsgeldig?
  lees verder →
Vragen?

[contact-form-7 id="19" title="Contact form 1"]

Advocaat Almelo

Als u een goede advocaat in Almelo zoekt, dan kunt u aankloppen bij Prascevic Advocatenkantoor. Wij zijn een klantvriendelijk en betrokken bedrijf. Ons advocatenkantoor verleent tegen aantrekkelijke tarieven professionele en kwalitatief hoogwaardige juridische bijstand. We willen u met onze dienstverlening tegemoetkomen. Daar zijn onze inspanningen op gericht. Daar zit een gedachte achter. De cliënt staat voor ons boven alles. Naar onze mening hoort dat ook essentieel te zijn voor een advocaat. Hoewel het misschien klinkt als een vanzelfsprekendheid maken wij het in de praktijk ook anders mee. Als u een advocaat in Almelo zoekt, denk dan aan Prascevic Advocatenkantoor.

Neem nu contact met ons op

Advocaat Almelo

Advocatenkantoor Prascevic gaat voor snelle en doeltreffende afhandeling
Mr. A. Prascevic beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van procederen en adviseren. Zijn filosofie is dat niet het juridische product dat advocaten willen leveren, maar het belang van de cliënt op een snelle en doeltreffende afhandeling van de zaak, centraal moet staan. Die stelregel leven wij na. Als advocatenkantoor staan wij voor u klaar. Wij luisteren naar u en staan u met doelgericht advies bij. Als u op zoek bent naar een advocaat in Almelo, dan kunt u een beroep doen op Prascevic Advocatenkantoor.

Prascevic Advocatenkantoor staat garant voor vakkennis, betrokkenheid en toewijding
We staan pal voor de aanpak zoals we die hebben geschetst. Met een combinatie van vakkennis, betrokkenheid en toewijding willen we het verschil maken. Het onze ambitie uit te groeien tot het meest slagvaardige en kwalitatieve advocatenkantoor in de regio. Daar mikken we op. Als u een advocaat in Almelo zoekt, dan kunt u zich wenden tot Prascevic Advocatenkantoor.

Prascevic gespecialiseerd in meerdere rechtsterreinen
We houden ons onder andere bezig met ondernemingsrecht, huurrecht, horecarecht, vastgoed en insolventierecht. We richten ons op onze specialisaties en op de meeste rechtsgebieden kunnen wij u bijstaan. Voor overige rechtsgebieden werken we samen met verschillende sterke partners. Als u een goede advocaat in Almelo zoekt, dan kunt u afkoersen op Prascevic Advocatenkantoor. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Het is ons erom te doen u met een praktisch en begrijpelijk juridisch advies bij te staan, dat aansluit bij uw situatie en omstandigheden. Daar zetten we op in. Als u een goede advocaat in Almelo zoekt, dan bent u bij Prascevic Advocatenkantoor aan het juiste adres. We zijn een perfectionistisch kantoor en streven naar het optimale. Ook dat is onze kracht. Als u een goede advocaat in Almelo zoekt, dan kunt u terugvallen op Prascevic Advocatenkantoor.

Advocaat Almelo: Prascevic Advocatenkantoor
Wij staan garant voor kwaliteit en service, hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarbij koppelen we steeds terug naar de cliënt. Als u een advocaat in Almelo zoekt, dan kunt u terecht bij Prascevic Advocatenkantoor. Zie hier meer over ons:

Als u een advocaatzoekt in Almelo, of als umeer informatie wilt over Prascevic Advocatenkantoor, dan kunt u via deze weg contact opnemen. Prascevic Advocatenkantoor staat u graag te woord.